REPORTAGE loppisinspiratör - Beata Nison

REPORTAGE loppisinspiratör - Beata Nison


REPORTAGE LOPPISINSPIRATÖR - Beata Nison

Vi startar 2024 med att återuppta våra mini-intervjuer och jag som grundat ReBloom börjar väl då! 


Har du några loppisledord?

Franskt, allmoge och trädgård. Då tänker jag elegant, gediget och allt som smyckar.

Tre saker du har på årets loppislista?

En stor gammal skärbräda - nej, jag har fortfarande inte hittat rätt på loppis, ett vackert trädgårdshandfat och ett nätt badrumsskåp.

 

Tyvärr blev detta jag fann för stort för badrummet och hamnade i hallen.

 

Vad skulle du ge för råd till någon som vill bli bättre på att loppa?

Att skriva en loppislista på mobilen som man kan fylla på när man kommer saker man både önskar och behöver - då får man enklare att fokusera på plats.  Men också att gå flera varv på loppis, först en snabb överblick och sedan gräva lite mer på varje avdelning.

 

Ditt bästa fynd någonsin?

Mitt rosa skåp som jag sprang på ihop med barnen lite hastigt och som dessutom bara kostade 500kr.

 

 Ja, det var ju inte rosa från början utan målat med en egenblandad färg: Jotun antique brass med kulörkod: 2011/S3020-Y60R

Har du någon loppisdröm, stor eller liten?

ReBloom är mina drömmars dröm. Skulle jag drömma megastort vore det en popup av ReBloom på Gotland med ett litet boende för familjen om sommaren! Men närmast drömmer jag om att bara få fortsätta min loppisdröm som är och utöka det runt om - blomsterodling, fik och yogaevent.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.