REPORTAGE loppisinspiratör - Elin Rantantalo

REPORTAGE loppisinspiratör - Elin Rantantalo


REPORTAGE LOPPISINSPIRATÖR - Elin Rantantalo @elin_rantatalo

Då startar vi igång februari månad med fem frågor till @elin_rantatalo som inspirerar oss på så många vis och inte minst med hennes loppisfynd!

Hej Elin 💬

Har du några loppisledord?

Jag vill köpa prylar och möbler som är hela eftersom jag inte tycker det är kul att reparera. Sedan tänker jag alltid på en känsla när jag ska handla för att inte tappa bort mig bland alla mina intryck.Tre saker du har på årets loppislista?

En grund skänk med skåp och lådor. Ett bokskåp och till sist en piedestal!

Vad skulle du ge för råd till någon som vill bli bättre på att loppa?

Se värdet i att ha något unikt i ditt hem. Tänk efter innan du gör ditt köp för att inte råka dra hem en massa onödiga prylar. Se det som en hobby, åk med vänner på utflykter! En extra bonus är om du eller någon du känner kan köra med släp och är stark!

 

Ditt bästa fynd någonsin?


Oj jag har bara fyndat bra saker enligt mig själv. Men jag väljer nog spelbordet jag har i köket som köksö. Det är så praktiskt dessutom och ger ytan vi saknade.

Har du någon loppisdröm, stor eller liten?

Jag hade gärna funnit ett gammalt vackert piano eller flygel. Men är ytterst tveksam hur jag ens ska lyckas få hem det! Annars vad som helst från Svenskt tenn. Jag lyckas aldrig springa om något sådant!

Tack snälla Elin för att vi fick inspireras av dig!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.