REPORTAGE loppisinspiratör - Frida Sömskar

REPORTAGE loppisinspiratör - Frida Sömskar

 

REPORTAGE LOPPISINSPIRATÖR - Frida Sömskar 

Under 2023 vill vi uppmärksamma inspirerande loppisfantaster i en liten mini-intervju på fem frågor. 

Okej, om vi säger så här - vi har högst troligt hittat vinnaren av livets bästa fynd i Frida @villaenhorna ..läs vidare för att bli övertygade :)

 

Hej Frida 💬

Har du några loppisledord?


- Jag har generellt svårt för att köpa saker till mitt hem som inte kan fylla en funktion utöver att endast vara dekorativa. Det får hemskt gärna vara vackert men ska också gå att använda på något vis ☺️

Tre saker du har på årets loppislista?


- Letat efter en soffa till vårt vardagsrum och har gjort det länge. Ibland tar det tid att hitta rätt. Kanske blir det under 2023 som den rätta dyker upp? Letar också efter textilier av olika slag, älskar att inreda med tyg och även att skapa nytt av det! Är även på jakt efter en pardörr till vår glasveranda.

 

Vad skulle du ge för råd till någon som vill bli bättre på att loppa?


- Våga gå på magkänslan! Köp det du gillar och våga använda det! Tråkigt att köpa tjusiga gamla ting som blir bortglömda i något skåp.

Ditt bästa fynd någonsin?


- Det måste ändå vara mitt hus (om man får svara det? 😉). Vi köpte det fullt möblerat med vackra möbler från 1910-talet och alla uthus är proppfulla med ting. Vi går i sakta mak igenom alla små skrymslen i uthusen och de bjuder fortfarande på fina överraskningar!

 


Har du någon loppisdröm, stor eller liten?


- Vore roligt att någon dag lyckas få till ett riktigt drömfynd! För att därefter få det värderat på Antikrundan och se ut så här; 😳😮🤑

Tack snälla @villaenhorna för att vi fick inspireras av dig!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.