REPORTAGE loppisinspiratör - Sigfrid Billgren

REPORTAGE loppisinspiratör - Sigfrid Billgren

 

REPORTAGE LOPPISINSPIRATÖR - Sigfrid Billgren @siggefyndar

Under 2023 vill vi uppmärksamma inspirerande loppisfantaster i en liten mini-intervju på fem frågor. 

Först ut - inspirerande @siggefyndar som gång på gång gör oss avundsglada på alla makalösa fynd.

Hej Sigfrid 💬

Har du några loppisledord?

Jag har alltid några ledord som är fasta om man säger så, men att det kan komma och gå ledord år för år. Det gör att jag håller en genomgående stil men att det då även finns utrymme för att sväva ut också 🤗

Tre saker du har på årets loppislista?

Jag har varit väldigt dålig på att hitta konst på loppis, det skulle jag vilja ta tag i. Sen vill jag väldigt gärna även hitta en liten väggbonad av MMF så som @gustavsrum gjorde förra året. Såg nämligen en som hade ramat in en sådan och det blev otroligt fint! Skulle även vilja hitta en snygg golvvas, har en plats hemma som ekar tom!

Ditt bästa fynd någonsin?

Oj mitt bästa fynd någonsin, hmm. Det kan nog vara en bordslampa av Hans Bergström som jag köpte för 200kr och som gick på auktion för 25-30.000kr. Den står nu i ateljén som jag delar med syrran!

Har du någon loppisdröm, stor eller liten?

Jag har aldrig hittat något från Fornasetti, det skulle vara kul att fynda 👌Annars är jag rätt enkel och har inga stora förväntningar på loppis, det har jag lärt mig efter alla gånger man kommit hem tomhänt.

Vad skulle du ge för råd till någon som vill bli bättre på att loppa?

Det beror lite på vad man vill bli bättre på. Är man ute efter att göra klipp så behöver man ha koll på priser och då är Tradera eller andra auktioner en bra sida att hålla sig uppdaterad på. Annars följa olika konton på instagram som man gillar och hitta liknande saker som syns på bilderna 🤗

Mitt bästa tips som jag alltid ger är att vända och vrida på allt man ser på loppis, då lär man sig allt direkt!

Tack snälla @siggefyndar för att vi fick inspireras av dig!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.